22 Kasım 2012 Perşembe

Shiseido Perfect Mascara



Shiseido iyi bir kozmetik markasıdır, ben rujlarına, farlarına ve pudralarına bayılırım. Rimel konusunda ise ilk tercihlerim arasında yer almıyor.



Shiseido’nun Perfect Mascara’sı bir kat sürüldüğünde, doğal hoş bir görünüm sağlıyor. İkinci kat ile Türkan Şoray kirpiğine doğru yaklaşıyorsunuz. Kirpikleri tek tek ayırmıyor. Ama hacim veriyor ve uzatıyor. Gece makyajında rahatlıkla kullanılabilir, 2-3 kat sürmeniz yeterli.



Hızlı kuruyor, bu sebeple iki kat sürecekseniz aralarını çok uzatmayın. İkinci katı geçerken anlıyorsunuz, bazı kirpiklerinizi açmanız gerekiyor. Ama ikinci katı sürdükten sonra bile kirpikler kalıp gibi sertleşmiyor, yumuşak kalıyor. Kullanımı rahat, uzun saatler gözünüzde kalabiliyor.

Diğer bloglardan gözden temizlenmesinin zor olduğunu okudum. Ben rahatlıkla çıkarabildim. Belki Khiel's Supremely Gentle Eye Makeup Remover düşündüğümden daha iyidir.
Bu rimel, her gün yanınızda taşınacak türden değil. İlk katın üzerinden saatler geçtikten sonra ikinciyi süremeyeceğiniz için çantada taşımaya gerek yok. Ama gün boyu sizi rahatsız etmeyecek, kirpiklerinizin yumuşak kalmasına izin verecek ve pek çok rimele göre, herhalde renginden, daha doğal görünüme sahip olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder